Leasing in automotive

Leasing in automotive

Als onderdeel van leasing voel jij je verantwoordelijk voor het gehele reilen en zeilen binnen het automobielbedrijf waar je werkt, met natuurlijk een overkoepelende rol. Of je nu op zoek bent naar de volgende stap richting leasing in automotive of je zoekt een manager voor jouw autobedrijf. In beide gevallen kan AutoJobs Professionals iets voor jou betekenen.

Wij volgen 24/7 de ontwikkelingen van ca. 10.000 ingeschreven vakkrachten die te kennen geven gemotiveerd te zijn om van baan te veranderen. Want onze ervaring leert dat 5% van deze vakkrachten in automotive actief op zoek naar ander een nieuwe uitdaging. En we ondersteunen werkgevers en werknemers om tot de perfecte match te komen.

Accountmanager Leasing Functie

Accountmanager Leasing Functie

Je kunt aan de slag gaan als accountmanager leasing. Maar, wat ga je precies doen als accountmanager?Jouw focus ligt op het binnenhalen van nieuwe zakelijke klanten en hen vervolgens te ontzorgen op het gebied van mobiliteit. Hiernaast bouw jij duurzame klantrelaties op met huidige klanten. Je werkt nauw samen met de leaseadviseurs binnendienst, zij geven jouw waardevolle ondersteuning zodat jij je kan focussen op de klantrelaties. Binnen de Autogroep zorg je dat je goed zichtbaar bent, koppel je alle producten en diensten aan elkaar en werk je samen met de verschillende stakeholders. Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:

  • Klanten werven o.a door koude acquisitie, online leads en je eigen netwerk
  • Relaties adviseren op gebied van leasing en mobiliteit
  • (Online) offertes actief opvolgen en omzetten naar orders
  • Account- en acquisitieplannen opstellen en uitvoeren
  • Onderhouden en uitbouwen van bestaande klantrelaties
  • Klantbehoeften vertalen naar passende mobiliteitsbehoeften

De voordelen van leasing in Automotive via AutoJobs Professionals

Ook ten aanzien van Leasing functies in automotive is AutoJobs Professionals dé partij. Via onze persoonlijke aandacht en interesse begeleiden wij onder meer managers, sales managers en accountmanagers en in hun zoektocht naar een nieuwe job. En voor werkgevers is AutoJobs Professionals zo in staat om bij elke vacature, binnen 48 uur, 2 actief zoekende en gemotiveerde werknemers te vinden. Passend bij jouw vacature in jouw regio.

Aan het werk via AutoJobs Professionals

Aan het werk via AutoJobs Professionals

Bij AutoJobs Professionals bieden we opleidingen aan binnen onze community zodat je je kunt blijven ontwikkelen als professional. Je krijgt zekerheid van een vast(er) contract. Oók loon bij geen project. Interesse? Schrijf je in bij AutoJobs en ontdek de mogelijkheden.