Automotive management vacatures
Bekijk onze vacatures

Automotive management vacatures

Als onderdeel van het management voel jij je verantwoordelijk voor het gehele reilen en zeilen binnen het automobiel bedrijf waar je werkt, met natuurlijk een overkoepelende rol. Of je nu op zoek bent naar de volgende stap richting een management rol in automotive of je zoekt een manager voor jouw autobedrijf, in beide gevallen kan AutoJobs Professionals iets voor jou betekenen.

Wij van AutoJobs Professionals volgen 24/7 de ontwikkelingen van ca. 10.000 ingeschreven vakkrachten die te kennen geven gemotiveerd te zijn om van baan te veranderen. Want onze ervaring leert dat 5% van deze vakkrachten in automotive actief op zoek naar ander een nieuwe uitdaging. En AutoJobs Professionals ondersteunt werkgevers en werknemers om tot de perfecte match te komen.

Via AutoJobs Professionals

De voordelen van automotive management

Ook ten aanzien van management functies in automotive is AutoJobs Professionals dé partij. Via onze persoonlijke aandacht en interesse begeleiden wij onder meer managers, sales managers en accountmanagers en in hun zoektocht naar een nieuwe job. En voor werkgevers is AutoJobs Professionals zo in staat om bij elke vacature, binnen 48 uur, 2 actief zoekende en gemotiveerde werknemers te vinden. Passend bij jouw vacature in jouw regio.

Jouw rol in het management van automotive
Zo ziet de functie eruit

Jouw rol in het management van automotive

Vanuit jouw rol in het management neem jij de verantwoordelijkheid voor jouw vestiging. De klantverwachting overtreffen zit in jouw bloed. Wij van AutoJobs Professionals noemen het ook wel gastheerschap en/of hospitality. Als jij daarbij ook de sales manager en de accountmanager goed kunt ondersteunen zullen jullie de commerciële kansen voor jullie automobielbedrijf maximaliseren. Natuurlijk ben je ook verantwoordelijk voor de organisatie, de kwaliteit en de procesoptimalisatie.

Met jouw kritische en analytische blik verbeter je processen en vergroot je de efficiëntie op de vestiging. Daarnaast weet jij je team te inspireren en te enthousiasmeren, onder andere door zelf een bijdrage te leveren in de verkoop. Dat is ook altijd onze drive als we de match tussen werkgever en werknemer maken, die moet voor iedereen top zijn.

Werken als automotive manager
Automotive management vacatures

Werken als automotive manager

Bij AutoJobs Professionals bieden we opleidingen aan binnen onze community zodat je je kunt blijven ontwikkelen of om uiteindelijk door te groeien. Wij hebben vacatures door heel Nederland. Interesse? Neem een kijkje bij AutoJobs en ontdek de mogelijkheden.