Schadehersteller

Schadehersteller

Er wordt vaak gedacht dat een schadehersteller ook een automonteur is, maar dat is niet helemaal zo. Een schadehersteller is vooral bezig met het repareren van schade aan voertuigen, terwijl een automonteur allround bezig is met het onderhoud van voertuigen. Maar wie denkt dat een schadehersteller een eenzijdig beroep is, komt bedrogen uit.

Je bent als schadehersteller aan de slag met het herstellen van schade aan onder andere de carrosserie, de ruiten of de spiegel van de auto. Daarnaast gaat een schadehersteller deuken in de auto uitdeuken. En waar de ene schade zo gepiept is, neemt een andere schadebehandeling natuurlijk wel meer tijd. Een schadehersteller is naast auto’s ook bezig met het herstellen van schade aan motoren, vrachtwagens en andere gemotoriseerde voertuigen, dus geen schadeklus is hetzelfde.

De voordelen van een schadehersteller bij AutoJobs Professionals

Als je kiest om aan de slag te gaan als schadehersteller via AutoJobs dan profiteer je meteen van onze voordelen. We vinden het bijvoorbeeld erg belangrijk dat jij gelukkig wordt van jouw baan als schadehersteller en dat je de mogelijkheid hebt om je te blijven doorontwikkelen.

Bij AutoJobs krijg je:

  • Een opleidingsbudget waardoor je jezelf blijft doorontwikkelen in jouw vakgebied
  • Onze community voor het bijwonen van kennissessies en toffe events.

Natuurlijk hoort bij een leuke baan ook een goed salaris. We vinden het niet alleen belangrijk dat je met veel plezier werkt, maar ook dat je daar goed voor wordt beloond. Je kunt op onze website berekenen wat je waard bent en wat je dus ongeveer gaat verdienen als schadehersteller.

Meld je nu aan bij AutoJobs Professionals
Aanmelden

Meld je nu aan bij AutoJobs Professionals

Ben je op zoek naar een gave baan als schadehersteller? Bekijk onze vacatures voor schadehersteller en je weet meteen of er al iets voor je tussenzit. Zit jouw droombaan er nu niet tussen? Geen probleem. We krijgen namelijk voortdurend nieuwe vacatures. Schrijf je alvast in bij AutoJobs Professionals en we houden je op de hoogte van de nieuwste vacatures.