Onze fee – jouw kosten – zijn zeker géén traditionele werving en selectie fee. Géén enorm bedrag welke je ineens moet voldoen, waarbij je nog maar moet afwachten of de aangetrokken medewerker wel aan de verwachtingen gaat voldoen en jullie arbeidsrelatie wel een lange(er) leven beschoren is. Géén garantietermijn, waarbij een bureau beloofd dat als inzet mislukt, deze binnen een jaar (!) een andere kandidaat voor je zoekt. Géén restitutie van betaalde bedragen, hopende dat het bureau tegen die tijd nog bestaat. Niets van dit al.

Hoe wij het dan doen? Simpel en transparant!

Er zijn 3 momenten welke het succes bepalen; de start van jouw nieuwe medewerker, het succesvol doorlopen van zijn proeftijd waarna de arbeidsrelatie wordt voortgezet en het succesvol doorlopen van zijn 1e arbeidscontract van 6, 7 of 8 maanden.

Telkens wanneer er een successtation wordt gepasseerd, voldoe je één termijn bestaande uit een maandsalaris. Resultaat; stop je tegen het einde van de proeftijd, dan zijn jouw kosten beperkt gebleven tot 1 bruto maandsalaris. Stop je tegen het einde van de 1e arbeidsovereenkomst dan zijn jouw kosten beperkt gebleven tot 2 bruto maandsalarissen. Overzichtelijk, transparant, zonder poespas en niet overdreven.