Een 100% specialist in Automotive

We zijn anders dan (vrijwel) alle werving, selectie en recruitment bureaus. We zijn enkel en alleen actief in Automotive en doen bewust niets anders. Gedegen kennis van alle merken, systemen en disciplines, we weten exact wat er in jouw organisatie zou kunnen spelen.

Snel 2 uit 500

Waar elk ander bureau de zoekactiviteiten start bij ontvangst van een opdracht, hebben wij ons huiswerk al lang en breed gedaan. We zijn de markt vooruit en hebben op elk gewenst moment inzicht in (aankomende) beschikbaarheid van vakkrachten en specialisten in Automotive.

Wat kunt u verwachten

Welke dienst past bij uw bedrijf

Werving & Selectie uit GRIP

Veel bureaus kiezen ervoor bij elke opdracht uitsluitend nieuwe kandidaten te werven. Wij niet! Dagelijks onderhouden 6 vaste datamedewerkers vanuit ons klant-contact-centrum de communicatie met ons gehele netwerk. Met relaties uit het verleden – die veelal op hun plek zitten – onderhouden we eens per jaar contact.

Eerst inlenen, dan overnemen

Natuurlijk bestaat de mogelijkheid een kandidaat eerst tijdelijk in te lenen. Het komt maar al te vaak voor dat een inlener erg gelukkig is met de inzet van zijn tijdelijke vakkracht en deze graag behoudt voor zijn eigen organisatie. Na een periode van inlenen weet de inlener precies wat hij kan verwachten van zijn over te nemen werknemer.

Kandidaten over ons