Voor werkgevers

Gestandaardiseerde tarieven detacheren en uitzenden

Inlenen van onze professionals kost voor elke organisatie hetzelfde, daar zijn we strikt in en daar maken we bewust geen uitzondering op. Ons systeem is transparant en eerlijk. Je betaald voor het competentieniveau van een inleenkracht. Genoemde tarieven zijn voldoende passend en maken het mogelijk om elke professional alle rechten voortvloeiend uit de CAO-Motorvoertuigen uit te betalen. Ingesloten in je tarief zit vanzelfsprekend uitbetaling van vakantiegeld, vakantie-uren, overwerktoeslagen, wachtdagcompensatie. Je hebt er verder dus geen omkijken naar. Facturatie vindt plaats op basis van gewerkte uren en urenregistratie en accordering via onze AutoJobs Professionals APP. Ook dit is dus overzichtelijk en eenvoudig. Onderstaand tref je onze tarievenkaart per 1/8/2024. Mochten er nog vragen zijn, reageer dan even zodat we je van een passend antwoord kunnen voorzien.

Functie(niveau) Tarief
AT-er (nivo-1) € 36,00
AT-er (nivo-2) € 39,00
EAT-er (nivo-3) € 41,00
DT/TS-er € 43,00
BAT-er (nivo-2) € 41,00
EBAT-er (nivo-3) € 46,00
APK-I / APK-II €   2,00 +
Service Adviseur € 56,00
Service Manager € 61,00
Parts - orderpicker € 41,00
Parts - sr. medewerker € 49,00
Parts - manager € 51,00Voor werkgevers

Tarieven Werving & Selectie: een succes fee in 3 delen

Onze fee en jouw kosten zijn zeker géén traditionele werving & selectie fee. Géén enorm bedrag vóóraf te voldoen waarbij je nog maar moet afwachten of de aangetrokken medewerker wel aan de verwachtingen gaat voldoen en jullie arbeidsrelatie wel een lang(er) leven beschoren is. Géén garantietermijn, waarbij bureaus beloven dat als inzet mislukt deze binnen een jaar (!) een andere kandidaat voor je zoekt. Wat een belofte! Géén restitutie van betaalde bedragen, hopende dat het bureau tegen die tijd nog bestaat. Niets van dit al.

Hoe doen wij het? Simpel en transparant! Deze 3 momenten zijn bepalend voor facturatie; de start, voortzetting van samenwerking ná de proeftijd en voortzetting van samenwerking ná afloop van het 1e arbeidscontract (maximaal na 8 maanden). Telkens wanneer er een successtation wordt gepasseerd, voldoe je één termijn bestaande uit één bruto maandsalaris. Resultaat: stop je tegen het einde van de proeftijd, dan zijn jouw kosten beperkt gebleven tot één bruto maandsalaris. Stop je tegen het einde van het 1e contract, dan zijn jouw kosten beperkt gebleven tot twee bruto maandsalarissen. Overzichtelijk, transparant, zonder poespas en niet overdreven.

Werknemer gevonden, facturatie volgt: zo verloopt het proces

Start
Start
Evaluatie
Evaluatie
Finish
Finish

Termijn 1

Jouw kandidaat is gevonden en gaat beginnen; je voldoet termijn 1

Termijn 1
Volg loonontwikkeling én onze tarieven op LinkedIn
Voor werkgevers

Volg loonontwikkeling én onze tarieven op LinkedIn

Overheidsbeleid en elk afzonderlijk CAO akkoord ten aanzien van de CAO Motorvoertuigen en Tweewielerbedrijf zijn van invloed op lonen van vrijwel alle werknemers in onze sector. En zo indirect van invloed op onze tarieven. Volg onze LinkedIn Bedrijfspagina om op de hoogte te blijven van loon- en tariefontwikkeling. Veranderingen zullen we communiceren zodat je als 1e op de hoogte bent van eventuele wijzigingen.

En natuurlijk communiceren we allerlei andere nieuwswaardige informatie betreffende onze bedrijfsactiviteiten. Interesse? Klik op onderstaande button en aansluitend op ‘volgen’.

Q&A Tarieven
Voor werkgevers

Q&A Tarieven

Na 25 jaar menen we goed evenwicht gevonden te hebben tussen resultaat en de prijs welke we hiervoor rekenen. En de wijze waarop: een succesfee in 3 delen. Toch kan maatwerk op zijn plaats zijn; we maken wel eens omstandigheden mee die ons doen afwijken van de standaard. Denk hierbij aan volume afspraken, waarbij de afname hoeveelheid het rechtvaardigt dat er een andere fee wordt berekend.

We staan open voor al jouw suggesties en ideeën. Laat het ons weten als onze beloning anders moet, we gaan het gesprek er graag over aan.