Partsmedewerker vacatures

Partsmedewerker vacatures

Een parts medewerker in de automotive ontvangt klanten van een:

  • Autogarage
  • Autodealer
  • Schadeherstelbedrijf

Je houdt je als parts medewerker bezig met andere afwisselende taken, zoals telefoon opnemen, administratieve taken en je zorgt ervoor dat alles volgens planning verloopt.

Functieomschrijving

Wat doet een parts medewerker?

Als parts medewerker zorg je er voor dat alle onderdelen tijdig worden aangevuld en dat de monteurs altijd alle benodigde onderdelen hebben, zodat zij niet onderbroken worden tijdens hun werkzaamheden. Verder zorg jij als parts medewerker er voor dat je de voorraad van het magazijn in de gaten houdt. Wanneer de voorraad van een onderdeel bijna op is, bestel jij dit onderdeel tijdig bij zodat er altijd voorraad is.

In het kort: Een uitdagende en afwisselende baan als parts medewerker waarbij je van A tot Z betrokken bent in zowel het inkoopproces, als de uitvoering hier van.

Waar werkt een parts medewerker?

Waar werkt een parts medewerker?

Als parts medewerker werk je in het magazijn van een organisatie. Dit kan in een groot, maar ook een klein magazijn zijn. Afhankelijk in welke provincie en voor welk bedrijf je aan het werk gaat. Werknemers waar je als parts medewerker samen mee zou kunnen werken zijn bijvoorbeeld: monteurs, service coördinatoren en andere parts medewerkers

Het takenpakket van een parts medewerker is erg breed. Daarom kun je met verschillende opleidingen parts medewerker worden. Zo kan je met een mbo-opleiding in de richting van balie medewerker al beginnen als parts medewerker.

Op zoek naar een parts medewerker?

Op zoek naar een parts medewerker?

Bij AutoJobs Professionals zijn we alleen op zoek naar de allerbeste werknemers voor jouw organisatie. Geef aan ons door waar je naar op zoek bent of plaats een vacature. We helpen je met het vinden van een geschikte kandidaat voor in de werkplaats.

We willen niet alleen de beste werknemers, we willen er ook voor zorgen dat ze de beste blijven. Daarom bieden we elke medewerker een opleidingsbudget aan en kan elke medewerker binnen onze community onze kennissessies bijwonen. Wil je een werknemer detacheren, uitzenden of wil je dat we jou helpen bij de zoektocht naar vast personeel? Bij AutoJobs Professionals zijn we erg flexibel in het werven van de juiste kandidaat. We gaan graag met je in gesprek. Gezamenlijk kijken we welke wensen je hebt bij de zoektocht naar nieuwe medewerkers.