Uitzenden voor werknemers

Jouw voordelen van uitzenden bij AutoJobs Professionals

Tijdelijk contract

Je bent wat minder ervaren maar goed op weg. Je ontwikkelt je razendsnel en wilt dit blijven doen. Of je hebt wel de ervaring maar zit helaas even zonder baan. We helpen je graag aan een tijdelijke oplossing. Altijd fulltime, 38-40 uur per week is ons uitgangspunt.

Goed salaris

Je ontvangt salaris behorend bij het werk wat je uitvoert. Ga je aan de slag als automonteur dan belonen we je conform en krijg je hetzelfde betaald als je collegae die wél in vaste dienst zijn op deze werklocatie waar je wordt ingezet (CAO-MVT Motorvoertuigen- en Tweewielerbedrijven is de basis).

Diversiteit in werk

Mocht het werk ophouden dan helpen we je graag elders weer verder in een volgend project. Waarschijnlijk dezelfde handelingen, maar in een andere omgeving bij misschien wel een ander merk. Dit is leuk, uitdagend en héél erg leerzaam. Jij wordt er steeds beter van!

Van tijdelijk naar vast

En natuurlijk vergaat het jou net zoals vele anderen. Je werkt eerst op 2 of 3 projecten en dan overkomt het je. Je bent ergens aan het werk waar het héél goed voelt, je hebt een klik met collegae én met je leidinggevende. Je wordt gevraagd te blijven en treedt er in dienst.

Eigen opleidingsbudget

Natuurlijk willen wij ook dat je steeds beter wordt in je werk, dat je steeds meer werkzaamheden zelfstandig aan kunt. Daar willen we jou graag bij helpen en stellen budget beschikbaar voor training- en opleiding(en). Jij kiest de opleiding, wij betalen (onder voorwaarden).

Event-programma

Jazeker! We zijn erg blij en dankbaar dat jij voor ons aan de slag gaat. Als dank willen we dat zo nu en dan ook laten blijken. Na 3 maanden ben je lid van onze Community en ontvang je jouw credits waarmee je deel kunt nemen aan ons exclusieve event-programma.

Word AutoJobs Professional: zo verloopt het proces

Kennismaken
Kennismaken
Jouw mogelijkheden
Jouw mogelijkheden
Contract tekenen
Contract tekenen
Aan het werk
Aan het werk

Stap 1: Schrijf je in, wij nemen contact met je op

We kwalificeren je vakgebied, merk- en werkervaring. En natuurlijk spreek jij je ambities uit!

Stap 1: Schrijf je in, wij nemen contact met je op
Tijdelijk aan de slag met behulp van AutoJobs Professionals
Uitzenden voor werknemers

Tijdelijk aan de slag met behulp van AutoJobs Professionals

Jij bent starter? Of een ervarener kracht maar (nu nog) wat beperkt in je vaardigheden? Of ben je 60+er? Of wil je na een lastige ziekteperiode weer aan de slag? Dat valt niet altijd mee. Werkgevers zoeken vaak de direct 100% passende oplossing.

Jij bent dan misschien niet diréct de ideale oplossing maar je hebt natuurlijk best het nodige in huis. En je wilt gráág aan de slag. Je hebt een inkomen nodig, ook jij hebt een woning te betalen. En je hebt hobby’s, wilt op vakantie, ga zo maar door.

Ga met behulp van AutoJobs Professionals als uitzendkracht aan de slag. En zorg zo voor inkomen. Dat is één! Projecten op fulltime basis, dus altijd 38-40 uur per week. En! Jij krijgt de gelegenheid te laten zien wat je in huis hebt. Je krijgt de kans je vaardigheden te tonen op je werkplek. Dé weg naar een vast contract, overtuig je inlener. Zó doe je dat, zet jezelf in de spotlights.

Ik begon als uitzendkracht en kreeg al na 6 maanden een vaste aanstelling

Ik begon als *uitzendkracht* en kreeg al na 6 maanden een vaste aanstelling

Mijn naam is Diägo, 27 jaar en Amsterdammer. Een half jaar geleden werd er door Ernst contact met mij opgenomen. Hij zei een gave functie voor mij te hebben bij Mercedes-Benz. Als magazijnmedewerker, gezien mijn jarenlange ervaring met het merk. Parts leek me erg leuk. Eerst kennis gemaakt bij AutoJobs Professionals en daarna binnen no time aan de slag gegaan bij Mercedes-Benz.

Werken bij AutoJobs Professionals? Ik heb een goed salaris, de medewerkers zijn aardig, er is veel persoonlijk contact en alles wordt goed voor je geregeld. Daarnaast heb ik door Ernst nieuwe skills ontwikkeld als magazijnman. Ik ben nu multi-inzetbaar! Dus ik ben zeer tevreden over AutoJobs Professionals. Zeker nu ik een vast contract heb!

Nog maar een half jaar geleden ben ik begonnen als uitzendkracht (Fase A) en binnen een half jaar kreeg ik een vast contract voor onbepaalde tijd (Fase C). Super!

Op bezoek bij Mirjam de Graaf - Service Adviseur bij BAAN Twente

Wat betekent ‘Uitzendkracht bij AutoJobs Professionals’ voor mij?
Uitzenden voor werknemers

Wat betekent ‘Uitzendkracht bij AutoJobs Professionals’ voor mij?

Een fulltime baan en een goed salaris conform CAO. Praktijkervaring opdoen. Je breidt jouw kennis uit. Je vergroot je waarde. Je kansen op de arbeidsmarkt nemen toe. Je doet weer mee, doet er weer toe, je telt weer mee! Je zet je in op je werkplek en staat in de spotlights.

Je laten uitzenden door AutoJobs Professionals is dé perfecte mogelijkheid om te laten zien wat je in huis hebt. Voor je het weet krijg je een vast contract aangeboden. In dienst bij de inlener of misschien wel in dienst bij AutoJobs Professionals.

Als uitzendkracht krijg je vrijwel direct je eigen opleidingsbudget waaruit je opleidingen kunt betalen. Je bent voor ons niet minder dan anderen. AutoJobs Professionals helpt je graag op weg. Jouw ontwikkeling is óns belang, van ons sámen!

Schrijf je in; word AutoJobs Professional. Ga voor zekerheid, ontwikkeling én fun! Word automatisch lid van onze Community. Verkrijg gratis toegang tot gave events. Volg betaald jouw training en opleiding. Neem deel aan kennissessies. Kom erbij. Hóór erbij!