Automonteur vacature gezocht?
Werken als automonteur

Automonteur vacature gezocht?

Ben je op zoek naar een automonteur vacature bij jou in de buurt? Heb je passie voor het repareren en onderhouden van de meest uiteenlopende auto's en merken? Bekijk de automonteur vacatures van AutoJobs Professionals. De wereld van de automotive is continu in beweging. Je bent als automonteur altijd bezig met de nieuwste innovaties. Denk aan slimme ontwikkelingen in de autobranche. Bijvoorbeeld de enorme toename aan hybride- en elektrische auto's.

Bij AutoJobs Professionals hebben we wekelijks nieuwe vacatures in ons aanbod. Bekijk daarom het overzicht met vacatures en kom erachter of jouw nieuwe baan er tussen staat. Geen geschikte vacature gevonden? Schrijf je dan in elk geval alvast in bij AutoJobs en profiteer van onze voordelen. Daarover later meer.

De werkzaamheden

Wat doet een automonteur

Wil je automonteur worden of ben je op zoek naar de mooiste automonteur vacatures? Het is belangrijk om te weten wat je als automonteur allemaal doet. De werkzaamheden van een automonteur bestaan in de meeste gevallen uit de volgende taken:

  • Opsporen van gebreken aan voertuigen
  • Nakijken, repareren of vervangen van kapotte onderdelen
  • Het uitvoeren van een grote- of kleine beurt
  • Testen van het voertuig na reparatie
  • Eventueel het uitvoeren van een APK-keuring

Bij een automonteur denk je vaak aan reparaties en onderhoud. Maar bij ons is een automonteur nog zoveel meer. Je houdt daarnaast bij hoe lang je bezig bent met een reparatie of onderhoud aan een voertuig. Het is uiteraard belangrijk om te noteren welke onderdelen je aan een auto hebt vervangen. Je geeft als automonteur een goed advies aan de klanten. Zo hou je elk voertuig in optimale conditie.

Tenslotte ben je verantwoordelijk voor het beheer van de voorraad in de werkplaats. Voorkom dat bepaalde materialen of onderdelen niet meer beschikbaar zijn. Het is belangrijk dat alle materialen en onderdelen op tijd besteld worden. Zo voorkom je dat je nooit doo de voorraad heen bent. Wil je op latere leeftijd automonteur worden? Ook dat is mogelijk bij Autojobs Professionals!

Werken als automonteur via AutoJobs
De voordelen bij AutoJobs Professionals

Werken als automonteur via AutoJobs

Bij AutoJobs Professionals zorgen we voor de juiste match tussen werkgever en werknemer. We vinden het namelijk ontzettend belangrijk dat je elke dag met veel plezier in de werkplaats bezig bent. En daar tegenover staat natuurlijk een goed salaris.

Wil je als automonteur aan het werk bij een autogarage bij jou in de buurt? Bekijk dan of er een mooie vacature online staat of schrijf je in bij AutoJobs. Je wordt dan automatisch lid van onze AutoJobs community.

Omdat we jouw ontwikkeling ook belangrijk vinden, geven we je een eigen opleidingsbudget. Voor dit budget kun je een passende opleiding volgen of cursus om je kennis van en in de werkplaats te verbeteren. Als lid van onze community kun je tevens de door ons georganiseerde kennisevents bijwonen en ben je natuurlijk van harte welkom op de leuke en gezellige events die we ook regelmatig voor je organiseren.

Bekijk onze automonteur vacatures
Wekelijks nieuwe vacatures

Bekijk onze automonteur vacatures

Op zoek naar een mooie vacature als automonteur? Bekijk alle automonteur vacatures in één overzicht op onze website. Staat er geen geschikte vacature tussen of niet eentje bij jou in de buurt? Schrijf je dan in bij AutoJobs Professionals.

Heb je nog geen ervaring hebt opgedaan in de werkplaats? Maar wil je wel aan het werk als automonteur? Dan zijn we op zoek naar jou. Met ons opleidingsbudget kun je een opleiding of cursus volgen. Kies voor een opleiding waarbij je inhoudelijk kennis opdoet terwijl je dit in de praktijk toepast.

Interesse in één van onze vacatures? Solliciteer direct. Schrijf je in bij AutoJobs er sluit je aan bij onze community. Nog vragen? De adviseurs van AutoJobs Professionals staan graag voor je klaar!