Detacheren voor werkgevers

De voordelen van Team AutoJobs Professionals

Team van eigen professionals

AutoJobs Professionals beschikt over haar eigen team van merk- en systeemspecialisten. Allen bij ons in vast dienstverband zodat we doorlopend met hun inzet vragende partijen kunnen bedienen. Navigeer gauw naar Professionals om ze beter te leren kennen.

Merk- en systeemspecialisten

Wie trekken we graag aan? Het antwoord is eenvoudig. Onze afnemers vragen om inzet van merk- en systeemspecialisten. Er is eenvoudigweg geen tijd om op vaak cruciale posities mensen in te werken; er is al sprake van onderbezetting. Vakkennis is dan key.

Hoger kennisniveau

Merk- en systeemkennis genoeg? Nee, wat ons betreft niet. Onze voorkeur gaat uit naar mensen die langer succesvol zijn geweest in lastigere werkomgevingen. Dit zijn de mensen die de handschoen oppakken en dankzij hun ruime kennis jouw project succesvol kunnen invullen.

Stabiele(re) inzet

Door te werken met een vast team van professionals, welke bewust heeft gekozen voor projectwerk, is het afbreukrisico op inzet binnen jouw organisatie erg klein. Onze professionals zoeken bewust naar stevigere klussen en lopen bij een beetje tegenwind niet zomaar weg.

Van tijdelijk naar vast

Onze professional start en lost jouw problemen eenvoudig op. Je risico op omzet- en kwaliteitsverlies is direct weggenomen. Er is een klik en samenwerking verloopt meer dan soepel. De praktijktoets is doorstaan en je wilt deze kracht zélf in dienst nemen. Dat kán - na een vaste periode van inlenen.

Transparante tarieven

Je vindt onze tarieven op onze website. Genoemde uurtarieven zijn vastgesteld per discipline en zijn all-in (behalve reiskosten). Elke automonteur, medewerker parts of service adviseur kost voor iedereen hetzelfde. Geen verschillen, helder en transparant, een open en eerlijk level playing field.

Beperkte ketenaansprakelijkheid

In de keten ben je als inlener belast met inlenersaansprakelijkheid. Betaalt jouw uitzendorganisatie geen loonbelasting, BTW of pensioenpremie, dan bestaat de kans dat de fiscus of werknemer bij jou aanklopt. Onze NEN4400-1 certificering beperkt jouw risico. Maak hiernaast gebruik van onze G-rekening en verzeker jezelf er zo van dat jouw betaalde gelden merendeels goed terechtkomen.

Leen jouw AutoJobs Professional in: zo verloopt het proces

Inventarisatie
Inventarisatie
Oplossingen
Oplossingen
Overeenkomst
Overeenkomst
Produktie
Produktie

Stap 1: Inventariseren van jouw behoefte

We nemen nauwkeurig door waar je behoefte aan hebt en vragen jou de werkomgeving helder te schetsen.

Stap 1: Inventariseren van jouw behoefte
Voorkom verlies van kwaliteit, omzet en rendement
Detacheren voor werkgevers

Voorkom verlies van kwaliteit, omzet en rendement

Natuurlijk! Inlenen kost wat meer dan inzet van eigen personeel. Helemaal waar. Maar jouw meerkosten zijn weer veel láger dan het verlies welke je lijdt als gevolg van personele onderbezetting. Klassieke voorbeelden zijn natuurlijk medewerkers die langdurig uitvallen door ziekte of het vertrek van een medewerker terwijl je nog geen vervanger hebt kunnen vinden. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat jouw organisatie in transitie is en dat er extra handen gewenst zijn. Of je stapt over naar een ander DM-systeem terwijl geen van je eigen medewerkers hiermee bekend is.

De toegenomen werkdruk voor jouw resterende bezetting kun je maar beter niet te lang laten bestaan, of liever gezegd niet laten óntstaan. Doordat jouw crew minder tijd en aandacht geeft aan elke afzonderlijke werkorder, gaan kwaliteit en omzet verloren. Met herhalingsreparaties, onjuiste of véél te ver uitgestelde facturatie aan de hand van een ellenlange onderhanden werklijst, vergeten garantieclaims die de prullenbak in kunnen of discussie met klanten tot gevolg. Om maar niet te spreken over het risico dat ander personeel gaat uitvallen als direct gevolg van overmatige werkdruk en stress. We zien het helaas dagelijks gebeuren. Voorkomen is beter dan genezen!

Ook Sonja van de Burgwal al verschillende keren succesvol

Ook *Sonja van de Burgwal* al verschillende keren succesvol

De samenwerking met AutoJobs Professionals is prettig en constructief. Daniël is een professionele en uitermate sympathieke contactpersoon.

Er zijn in de afgelopen periode meerdere kandidaten op deze manier geselecteerd, die inmiddels bij Bakker Bedrijfswagens een vast dienstverband hebben gekregen.

Volg beschikbaarheid van merk- en systeemspecialisten
Detacheren voor werkgevers

Volg beschikbaarheid van merk- en systeemspecialisten

We houden je natuurlijk graag op de hoogte. Als eindbeslisser in jouw organisatie wil je weten wat er speelt op het gebied van beschikbaarheid van merk- en systeemspecialisten. Zeker van die merk- en systeemspecialisten die naadloos aansluiten op jouw activiteiten, in jouw merk(en)kolom. Inlenen van ervaren krachten brengt jou natuurlijk de hele wereld: geen inwerkperiode die je de productie van een andere medewerker kost en snel een hoge productiviteit is aannemelijk.

Ontvang je onze maandelijkse Nieuwsbrief nog niet? Schrijf je in en blijf op de hoogte van het aanbod in jouw merk(en)kolom. Door maatwerk ontvang je enkel relevante informatie.

Detacheer een AutoJobs Professional
Detacheren voor werkgevers

Detacheer een AutoJobs Professional

Je bent zeker niet uniek als je deze keuze maakt. Inmiddels zijn er meer dan 100 merk- en systeemspecialisten als AutoJobs Professional door Nederland actief. Mannen en vrouwen die toevoegen in hun vakgebied en de risico’s op kwaliteits-, omzet- en rendementsverlies voor onze inleners zo veel als mogelijk wegnemen. Allen brengen kennis in.

Wij verzorgen veilige inzet. De juiste en volledige beloning en aan alle wettelijke (fiscale) verplichtingen voldaan. Aantoonbaar, NEN 4400-1 gecertificeerd, SNA-ingeschreven en een G-rekening beschikbaar. Wil jij het ook eens proberen? Laat het ons weten.