Uitzenden voor werkgevers

Jouw voordelen van uitzenden via AutoJobs Professionals

Tijdelijke oplossingen

We beschikken over een uitgebreid bestand van medewerkers welke relevante werkervaring in onze sector heeft opgedaan. Genoeg ervaring om tijdelijke oplossing te kunnen bieden. We selecteren de beste oplossingen voor je. Vaak kan inzet al in dagen worden gerealiseerd.

Seizoenoplossingen

Natuurlijk willen we je ook graag helpen wanneer er seizoensarbeid verricht moet worden. Denk aan de 2 bandenwissel seizoenen. Maar ook als er ineens een serie van 200 voertuigen klaargemaakt moet worden voor aflevering. Specialistisch werk. Laat het ons weten!

Van tijdelijk naar vast

Onze professional start en lost jouw problemen eenvoudig op. Je risico op omzet- en kwaliteitsverlies is direct weggenomen. Er is een klik en samenwerking verloopt meer dan soepel. De praktijktoets is doorstaan en je wilt deze kracht zélf in dienst nemen. Dat kán - na een vaste periode van inlenen.

Transparante tarieven

Je vindt onze tarieven op onze website. Genoemde uurtarieven zijn vastgesteld per discipline en zijn all-in (behalve reiskosten). Elke automonteur, medewerker parts of service adviseur kost voor iedereen hetzelfde. Geen verschillen, helder en transparant, een open en eerlijk level playing field.

Beperkte ketenaansprakelijkheid

In de keten ben je als inlener belast met inlenersaansprakelijkheid. Betaalt jouw uitzendorganisatie geen loonbelasting, BTW of pensioenpremie, dan bestaat de kans dat de fiscus of werknemer bij jou aanklopt. Onze NEN4400-1 certificering beperkt jouw risico. Maak hiernaast gebruik van onze G-rekening en verzeker jezelf er zo van dat jouw betaalde gelden merendeels goed terechtkomen.

Leen jouw AutoJobs Professional in: zo verloopt het proces

Inventarisatie
Inventarisatie
Oplossingen
Oplossingen
Overeenkomst
Overeenkomst
Produktie
Produktie

Stap 1: Inventariseren van jouw behoefte

We nemen nauwkeurig door waar je behoefte aan hebt en vragen jou de werkomgeving helder te schetsen.

Stap 1: Inventariseren van jouw behoefte
Seizoenswerk en Uitzendkrachten
Uitzenden voor werkgevers

Seizoenswerk en Uitzendkrachten

Het is weer zover, het seizoen is weer daar. Bandenwissels! Van zomer- naar winterbanden in oktober, november en december. En weer terug van winter- naar zomerbanden in maart, april en mei.

Hét ideale moment om een Uitzendkracht in te zetten in jouw organisatie. Professionals die zoeken naar een kans om in de spotlight te staan. Denk aan een gediplomeerd AT-er (nivo-2) die dit niveau op de vloer misschien nog net niet haalt. Helemaal dé juiste partij om dit werk voor jou te doen.

Je eigen ploeg houdt zijn focus op het échte werk, jouw Uitzendkracht laat zien wat hij/zij in huis heeft. Regelmatig worden deze Uitzendkrachten vast in dienst genomen, we zien het elke week gebeuren. Ondersteuning nodig in seizoenswerk? Laat het ons weten.

Afleverwerk en Uitzendkrachten
Uitzenden voor werkgevers

Afleverwerk en Uitzendkrachten

Het is vaak hollen of stil staan, pompen of verzuipen. Je bent 300 dagen per jaar open, en elke dag verkoop je 2 nieuwe auto’s. En wat doet de fabrikant? Je krijgt 3 maanden niets en dan komen er 80 tegelijk. Lekker weer! Je eigen ploeg staat ‘vol’ in jouw externe planning en je klanten willen zo snel mogelijk rijden.

Een goede reden om een Uitzendkracht in te lenen. Afleverwerk is niet altijd erg complex, betreft repeterend werk en routinematige handelingen. Je krijgt een gediplomeerd AT-er (nivo-2) die in de praktijk nog wat kan bijleren, maar een nieuwe auto natuurlijk prima afleverklaar kan maken. Dé juiste partij om dit werk voor jou te doen.

Veel van deze professionals zijn ontzettend blij met de kans die ze krijgen, dat ze kunnen laten zien wat ze in hun mars hebben, dat ze bij jou in de spotlights mogen staan. Ze doen hun best en gaan ervoor, wie weet wat er allemaal van komt. Ondersteuning nodig in afleverwerk? Laat het ons weten.

Uitval door ziekte en Uitzendkrachten
Uitzenden voor werkgevers

Uitval door ziekte en Uitzendkrachten

Heb je 15 monteurs aan het werk en valt er ééntje uit met een knieblessure, dan is dit nog wel op te vangen. Sta je met 4 monteurs en vallen er 2 uit dan heb je een uitdaging. Niet zomaar op te lossen, vaak moet je klanten en het eerder binnen gehaalde werk gaan afbellen. Vreselijk, dit wil je niet!

Zet een Uitzendkracht in. Ontlast je 2 overgebleven monteurs. Door inzet van onze Uitzendkrachten kun je het meeste werk wat in de planning stond toch afwerken en hoeven je klanten niet te wachten tot je bezetting op orde is. Of erger nog, je voorkomt dat klanten bij je weglopen en elders het werk laten uitvoeren. Heb je uitval door ziekte en ondersteuning nodig? Laat het ons weten.

Over de werkvloer bij Remco van Vloten - Service Dealer Volvo

Vraag ons om Uitzendkrachten met basiskennis en –ervaring
Uitzenden voor werkgevers

Vraag ons om Uitzendkrachten met basiskennis en –ervaring

We hebben overzicht in beschikbare werkzoekenden, in Uitzendkrachten die uit hun project gaan lopen of Uitzendkrachten die buiten de sector zijn geraakt en het gewoon niet naar hun zin hebben in het werk wat ze doen. Allemaal jonge mannen/vrouwen of minder ervaren werknemers die op basis van hun diploma en werkervaring wel degelijk goed kunnen toevoegen in seizoenswerk, afleverwerk of ontlasting van een bestaande bezetting.

Wij verzorgen veilige inzet. De juiste en volledige beloning en aan alle wettelijke (fiscale) verplichtingen voldaan. Aantoonbaar, NEN 4400-1 gecertificeerd, SNA-ingeschreven en een G-rekening beschikbaar. Wil jij het ook eens proberen? Laat het ons weten.