Werkplaats
Werkgebied

Werkplaats

Een automonteur of APK-keurmeester zijn vaak, maar op één plek te vinden: de werkplaats. De omgeving waar voertuigen worden gecontroleerd, hersteld en waar een echte autotechnicus zich helemaal op z’n gemak voelt.

Ben je op zoek naar een werkplaatsfunctie zoals automonteur of ben je juist op zoek naar een autotechnicus voor in jouw organisatie? Bij AutoJobs Professionals ben je aan het juiste adres voor zowel het vinden van een toffe baan als het vinden van een echte vakspecialist! Met doorgroeimogelijkheden, toegang tot gave events en ga met jouw collega’s aan de slag tijdens de meest innovatieve kennissessies.

Baan werkplaats

Ik ben op zoek naar een baan in de werkplaats

Als autotechnicus ben je in de werkplaats bezig met het controleren van voertuigen en het herstellen van auto’s, motoren en andere voertuigen. Je technische kennis komt helemaal van pas in de werkplaats en samen met jouw collega’s ben je bezig met de meest uiteenlopende werkzaamheden.

En terwijl je jouw werk doet, zorgen wij dat jij je optimaal kan blijven ontwikkelen. Dat doen we door een budget beschikbaar te stellen waarbij we jou de mogelijkheid geven om je door te ontwikkelen tot een echte expert. Sluit je je aan bij AutoJobs Professionals, dan wordt je lid van onze community. Je profiteert meteen van alle voordelen die je van ons krijgt:

Naast een opleidingsbudget kom je in aanmerking tot het bijwonen van kennissessies. Samen met collega’s deel je jouw vakkennis. Je leert om te gaan met specifieke situaties of complexe werkzaamheden die je daarna kan toepassen in de praktijk. En ben je even toe aan ontspanning? Als lid van onze community heb je ook toegang tot de meest gave events. Zie je jezelf al zitten op de tribune in Zandvoort tijdens de Formule 1?

Ik ben op zoek naar een werknemer voor de werkplaats
Werknemer gezocht

Ik ben op zoek naar een werknemer voor de werkplaats

Bij AutoJobs Professionals zijn we alleen op zoek naar de allerbeste werknemers voor jouw organisatie. Geef aan ons door waar je naar op zoek bent of plaats een vacature en we helpen je met het vinden van een geschikte kandidaat voor in de werkplaats.

We willen niet alleen de beste werknemers, we willen er ook voor zorgen dat ze de beste blijven. Daarom bieden we elke medewerker een opleidingsbudget aan en kan elke medewerker binnen onze community onze eigen kennissessies bijwonen.

Wil je een werknemer detacheren, uitzenden of wil je dat we jou helpen bij de zoektocht naar vast personeel. Bij AutoJobs Professionals zijn we erg flexibel in het werven van de juiste kandidaat. We gaan graag met je in gesprek en kijken graag gezamenlijk met jou welke mogelijkheden het beste passen bij de wensen die je hebt bij de zoektocht naar nieuwe medewerkers.

Meld je nu aan bij Autojobs
Aanmelden

Meld je nu aan bij Autojobs

Bekijk ook onze vacatures als je op zoek bent naar een gave baan of bekijk de professionals als je zoekt naar nieuw personeel.