Sales in automotive

Sales in automotive

Bij AutoJobs Professionals krijgen we regelmatig aanvragen voor sales professionals in de automotive. Waar elk ander bureau de zoekactiviteiten start bij ontvangst van een opdracht, hebben wij ons huiswerk al lang en breed gedaan. We hebben elk moment inzicht in (aankomende) beschikbaarheid van vakkrachten en specialisten in automotive.

Mede door dit grote netwerk aan vakspecialisten en ons partnership in de automobielindustrie kunnen wij vaak aan de vraag voldoen. Wij zien in sales een groei van traditioneel autoverkopen naar sales als mobiliteitspartner. Doordat AutoJobs vanuit haar community veel aandacht schenkt aan opleidingen en kennissessies vinden wij snel de juiste kandidaat. Sales professionals die zich herkennen in dit profiel, zijn natuurlijk van harte welkom bij AutoJobs Professionals.

Sales

Het belang van sales in automotive

Waarom kiezen voor detachering?

Van de klanten van AutoJobs Professionals ambassadeurs maken, onder meer door mobiliteit gemakkelijk, persoonlijk en zorgeloos te maken. Als je dat in je mars hebt, ben je bij AutoJobs aan het juiste adres voor vacatures bij de mooiste merken en automotive ketens in Nederland. Natuurlijk is het mooi als je al ervaring hebt, maar we zorgen met een goed opleidingsprogramma dat jij verder kunt groeien. Als je raad weet met sales plannen en goed weet om te gaan met collega’s, past een leidinggevende rol. Daarbij weet jij de juiste sales technieken goed over te brengen. Zodat jij voor onze opdrachtgevers het verschil weet te maken. En dat kan in verschillende sales functies, zoals sales manager, autoverkoper of service adviseur.

Voordelen van het automotive sales netwerk van AutoJobs Professionals

Voordelen van het automotive sales netwerk van AutoJobs Professionals

Vanuit verschillende invalshoeken kom jij bij AutoJobs Professionals in het juiste netwerk terecht. Wij zijn kind aan huis bij de grote dealermerken, hebben kennis van de systemen en men weet ons te vinden. Zo ben je altijd verzekerd van de perfecte baan. En wil je doorgroeien en lukt dat niet in de huidige functie? Dan zorgen we dat je je verder kunt ontwikkelen in een andere omgeving. Zo zorgen we er voor dat werkgevers en werknemers maximaal tevreden blijven. Werken in de automotive sales via AutoJobs Professionals biedt jou als voordeel dat je een salaris ontvangt dat past bij jouw ervaring, veel verantwoordelijkheden, opleidingen en kennis sessies en toffe events.

De voordelen van onze community

Opleidingen en Kennissessies

Automotive

Dé werkgever in Automotive

AutoJobs Professionals is dé werkgever in de Automotive! Wij zorgen voor rust en stabiliteit in jouw toekomstige baan. Bekijk hier de 7 voordelen van werken bij AutoJobs. Zie wat we voor jouw kunnen betekenen en schrijf je in!