Werving & Selectie voor werkgevers

Jouw voordelen van Werving & Selectie via AutoJobs

Werven met ons netwerk

Regelmatig contact met onze relaties stelt ons in staat te segmenteren wie direct dan wel indirect werkzoekend is. We kaderen hierbij scherp alle vaardigheden en kennis. En ambities. Naar regio. Het stelt ons in staat vragen van werkgevers snel te beantwoorden. Gericht. En relevant.

Direct jouw werknemer

Uitgangspunt bij werving & selectie is verbinding tot stand brengen tussen werkgever en (toekomstig) werknemer. Wanneer beide partijen tot overeenstemming komen, treedt de werknemer direct en rechtstreeks in dienst van de werkgever. AutoJobs Professionals vervult dus enkel de rol van intermediair.

Transparante tarieven

Transparantie! Daar gaat het ons om. Ons tarief bestaat uit een succes fee in 3 delen; termijn 1 voldoe je bij aanvang, termijn 2 bij voortzetting ná de proeftijd en termijn 3 bij voortzetting ná de 1e periode van 8 maanden. Telkens wanneer er een successtation passeert, betaal je jouw succes fee.


Vind jouw nieuwe werknemer samen met AutoJobs Professionals

Inventarisatie
Inventarisatie
Oplossingen
Oplossingen
Overeenkomst
Overeenkomst
Start
Start

Stap 1: Inventariseren van jouw behoefte

We nemen nauwkeurig door waar je behoefte aan hebt en vragen jou de werkomgeving helder te schetsen.

Stap 1: Inventariseren van jouw behoefte
Werving & Selectie in alle vakgebieden
Werving & Selectie voor werkgevers

Werving & Selectie in alle vakgebieden

Werving & Selectie. Exclusief in Automotive, als sector-specialist. Dé kerntaak voor Autojobs Professionals, in alle vakgebieden en disciplines: Administratie, Leasing & Finance, Management, Sales, Schadeherstel, Servicebalie, Parts en Werkplaats. We helpen je graag met het vinden van dé juiste mensen voor jóuw organisatie.

Onze intermediairs zijn allen eerder sectoraal actief geweest in Automotive. Kennen de sector van haver tot gort en worden blij van alles wat deze prachtige sector hen te bieden heeft. Met enthousiasme gaan ze elke opdracht aan, klaar voor het vinden van jouw ideale oplossing. Heb jij een moeilijk vervulbare vacature en kun je wat hulp gebruiken?

Ook Sonja van de Burgwal al verschillende keren succesvol

Ook *Sonja van de Burgwal* al verschillende keren succesvol

De samenwerking met AutoJobs Professionals is prettig en constructief. Daniël is een professionele en uitermate sympathieke contactpersoon.

Er zijn in de afgelopen periode meerdere kandidaten op deze manier geselecteerd, die inmiddels bij Bakker Bedrijfswagens een vast dienstverband hebben gekregen.

Snel dé oplossing in jouw regio
Werving & Selectie voor werkgevers

Snel dé oplossing in jouw regio

Elke aanbieder in mobiliteit loopt er wel tegenaan. Je organisatie verandert en je mensen zijn niet langer toereikend. Personeel vertrekt en gaat een andere weg, jou achterlatend met een moeilijk vervulbare vacature. Of uitval door ziekte, een werknemer die misschien wel helemaal niet meer terugkomt. Je staat erbij en kijkt ernaar: soms vul je het zo weer in, soms lukt dat niet. Je kunt enige hulp gebruiken en vraagt je af wie daarbij in te schakelen.

Continue opvolging van en contact met werkzoekenden stelt ons in staat jou te voorzien van gewenste informatie. We weten goed wie zoekende is in jouw regio en verzorgingsgebied. Hulp nodig bij het invullen van je vacature? Laat je vacature achter of neem contact met ons op. Aansluitend zullen we de procedure starten en de nodige werkzaamheden aanvatten.